Menu Sluiten

Evangeliemarkt op 31 augustus

De laatste week van augustus is er de Heideweek en de laatste zaterdag van de Heideweek is er de Evangeliemarkt. Elk jaar willen we met de Evangeliemarkt mensen bereiken met het Evangelie en elk jaar lukt dat ook! En daar kunt u aan meedoen. Dat kan vreselijk eng klinken: zomaar iemand aanspreken op straat. Nou, dat kan het de eerste keer ook zijn, maar dat gaat snel over. Elk jaar zijn er mensen die voor de eerste keer meedoen, en bijna altijd vinden ze het achteraf prachtig. Dus: zet het nu in je agenda en kom er op 31 augustus  bij.

Wat kunt u/kan jij doen?

  • Ballonnen uitdelen met de tekst “1 in Jezus”
  • Tegoedbonnen aanbieden voor koffie / thee (aan volwassenen) en voor schminken (voor kinderen)
  • Kinderen schminken
  • Meedoen met het gebedsteam (dat is niet op straat!)

Wellicht zijn er op de dag zelf nog meer mogelijkheden. En hebt u zelf een idee? Welkom, maar neem dan van tevoren even contact op.

De Evangeliemarkt is op zaterdag 31 augustus op het plein naast de Oude Kerk, en wel van tien uur ’s morgens tot vier uur ’s middags. U mag meedoen wanneer u wilt en zo lang als u wilt. Kom maar gewoon, de rest leggen we uit.

Kunt u niet me komen doen? Wilt u dan bidden voor de Evangeliemarkt? Dat de Here God mensen stuurt die Hem nodig hebben, en dat die dan op de goede manier benaderd zullen worden?

We kunnen van alles organiseren, maar gebed is het allerbelangrijkste!! Informatie kunt u krijgen bij Arend Bos, arend@bosmmc.nl

Impressie Evangeliemarkt tijdens Heideweek