Bewust naar Pasen 2020

Met medewerking van de Raad van Kerken Ede organiseert Kerkelijk Centrum Emmaüs in 2020 weer een serie bijeenkomsten in het kader van Bewust naar Pasen.

Het thema dit jaar is Verzet en overgave, hetgeen wordt uitgewerkt aan de hand van het boekje Bonhoeffer 75. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat ons land werd bevrijd en ook dat Dietrich Bonhoeffer werd terechtgesteld.

De bijeenkomsten vinden plaats op 4, 11, 19 en 25 maart en 1 april. De opzet kent een vast stramien. Na ontvangst met koffie/thee worden de deelnemers welkom geheten, wordt een inleiding gehouden en het onderwerp van de avond besproken. Daarna volgt een eenvoudige maaltijd (soep en brood). De bijeenkomst wordt met een vesper afgesloten.

Per bijeenkomst wordt een vrijwillige bijdrage van € 4,00 gevraagd. Vooraf opgeven is noodzakelijk.

Meer informatie kunt u vinden in dit document. Kijk ook in de agenda op deze website.