Menu Sluiten

Week van Gebed geopend

Op zondag 19 januari begon de Week van Gebed 2020 in Ede met een viering in De Akker, het gebouw van het Leger des Heils aan de Reehorsterweg. Drie voorgangers, vanuit drie verschillende lidkerken van de Raad van Kerken Ede, en het koor The New Creation maakten er een mooie dienst van. Hieronder zijn enkele sfeerimpressies van de bijeenkomst te zien.

Iedere dag van deze week worden er nog bijeenkomsten gehouden in De Wissel, het gebouw van de Jonah gemeente aan de Bettekamp, aanvang 20.00 uur. De Week van Gebed wordt afgesloten met een Evensong in de Beatrixkerk (PGE, Beatrixlaan) op zondag 26 januari, aanvang 17.00 uur.

Het koor The New Creation uit Ede
Een kunstwerk symboliseerde het thema van de viering: “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” met een uitbeelding van de ontvangst van Paulus op Malta na de schipbreuk (Handelingen)