Menu Sluiten

Taizé viering 13 december

In de donkere dagen richting kerst, is het fijn dat we in het Licht mogen komen.

Licht – in het duister
Van oorlog en haat
Licht – dat ontsluiert
Dat vrede genaakt
Licht – dat verdrijft
Onze donkere nacht
Licht – van Gods liefde
In Christus gebracht

‘Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien’ – Jesaja 9:1

In de donkere dagen richting kerst, is het fijn dat we in het Licht mogen komen.

Ook op zondag 13 december 2020 (19.00 uur in de Beatrixkerk!) kan de Taizéviering gelukkig doorgaan, zij het opnieuw met de maatregelen die ook voor de vorige vieringen golden. Dat wil zeggen:

  • Er is een maximum aan het aantal bezoekers. Wil jij de viering bijwonen, dan mail je naar info@taize-ede.nl. Je mail onderstaande gegevens door:
    • Naam en achternaam
    • Met hoeveel personen je komt
    • Als je met meer personen komt, geef je ook aan of je een huishouden vormt met elkaar en geef je de namen van alle personen door.
  • Er mag (helaas) niet gezamenlijk gezongen worden. Wel zijn er andere vormen van interactie (zoals gezamenlijk gebeden opzeggen). Ook is er ruimschoots gelegenheid om naar de liederen te luisteren die door de muziekgroep en enkele zangers gezongen worden. Mee neuriën mag wel.
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van het sanitair. Ook is er na afloop geen mogelijkheid tot ontmoeting met koffie of thee, iedereen wordt verzocht direct naar huis te gaan.

Let op: Er wordt gewerkt op volgorde van aanmelden. Val je niet binnen de eerste 30, dan wordt je op de lijst gezet voor de eerstvolgende viering.

Vanwege de kleinschaligheid en het risico op besmetting, kan er helaas niet gezamenlijk gezongen worden, maar zijn er andere vormen van interactie. Ook is er ruimschoots gelegenheid om naar de liederen te luisteren die door de muziekgroep en enkele zangers gezongen worden. Mee neuriën mag wel.

Ondanks deze beperkingen hoopt de organisatie weer op een mooie viering!