Menu Sluiten

Week van Gebed 2021

Ook in 2021 wordt er in de week van 17 t/m 24 januari de Week van Gebed gehouden. Deze wordt in Ede georganiseerd  door de lokale Raad van Kerken samen met een werkgroep uit verschillende kerken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materiaal dat de landelijke Raad van Kerken en MissieNederland gezamenlijk ontwikkeld hebben. Vanwege de door de overheid i.v.m. corona geadviseerde maatregelen worden zowel de openingsviering als de dagelijkse gebedsmomenten alleen online gehouden.

Het thema van dit jaar is: “#blijfinmijnliefde”

Deze openingsviering vindt plaats op zondag 17 januari 2021, om 17.00 uur, in Kerkelijk Centrum Emmaüs. U kunt deze volgen via een live-streaming verbinding.

De dagelijkse gebedsmomenten zijn te volgen via Zoom. Deze beginnen om 20.00 uur (inloggen vanaf 19.45 uur) en duren tot 21.00 uur. Iedere dag (van maandag 18 tot en met zaterdag 23 januari) is er een andere voorganger.

Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief.

Update d.d. 15 januari: naar aanleiding van dringende adviezen vanuit de PKN gerelateerd aan de strengere lockdown zal er niet ‘live’ worden gezongen tijdens de openingsviering op 17 januari.