Programma Week van Gebed 2022 – aangevuld

In de hoop dat corona maatregelen geen roet in het eten gooien heeft de Raad van Kerken Ede het programma voor de jaarlijkse Week van Gebed vastgesteld. U kunt dit document hier downloaden.

De Week van Gebed 2022 start op zondag 16 januari met een viering in De Ark (Heyendaal). In de daaropvolgende week zijn er dagelijks gebedsmomenten, in gebouw De Wissel (Bettekamp). Voor de dienst op zondag 16 januari geldt een maximaal aantal deelnemers van 50. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk, dat kan via de agenda op deze site.

Deze bijeenkomsten in gebouw De Wissel, Bettekamp 99, worden iedere avond van 20.00 uur tot 21.00 uur gehouden met diverse voorgangers van verschillende kerken. Deze zijn online via Zoom te volgen, inloggen kan met de volgende gegevens: ID 775 161 420 Password 990420.

Dinsdag 18 januari : 20.00 uur,  Oscar Biesheuvel, Connectkerk.
Woensdag              :  20.00 uur,  Peter Slingerland, Leger des Heils.
Donderdag             :  20.00 uur,  Peter Sinia, NGK, Proosdijkerk.
Vrijdag                    :  20.00 uur,  Theo Pieter De Jong, Beatrixkerk.
Zaterdag                 :  20.00 uur,  Roy Timmerman, VoorbEDE.
Voor de dagelijkse gebedsmomenten in De Wissel is aanvullende informatie te vinden op een Facebook pagina.